Du är fantastisk!

Var sig du har egen erfarenhet-, är anhörig/närstående-, eller bara intresserad av psykisk hälsa, så är vi glada över ditt engagemang.

Länge har psykisk hälsa varit ett negativt laddat ämne. Vilket är mycket konstigt, för alla har en psykisk hälsa precis som vi har en fysisk hälsa.

(H)järnkoll vill sprida kunskap om psykisk hälsa och på så sätt minska stigma och utanförskap som många människor som lever med psykiatrisk diagnos eller psykisk ohälsa kan uppleva.

 

Vad gör en Supporter?

Som supporter är du en viktig del i vår förening. Du gör (H)järnkoll större med din medverkan och möjliggör våra events.

Vi har tre årliga events just nu:

5 minuter 5 maj, internationella dagen för psykisk hälsa och Psykiatriveckan.

Som supporter hjälper du till så mycket som du kan, vill och orkar. Förutom detta, hoppas vi på att du vill engagera dig i andra saker. Är du duktig på att skriva; så har vi en blogg. Våra sociala medier (Instagram och Facebook) är perfekta platser för den som har annat att dela. Har du en idé på något vi skulle kunna göra så kan du dela den med andra supportrar på våra digitala kanaler.

Vi försöker vara med och synas på händelser och dagar under hela året och över hela vårt upptagningsområde, som just nu består av Blekinge, och även grannlänen Kronoberg och Kalmar.

 

Vill du veta mer så är du välkommen att ta kontakt med oss.